T

Team Peter Persoon

Wij beklimmen de Mont Ventoux

( Chosen by team captain: Hardlopen )

Raised

13,560
135% reached of total of €10,000
Together, we've covered 18 km
Closed You can't donate anymore

Wij zetten ons in voor support Casper met als doel een antwoord te vinden op deze vorm van kanker.

We zetten ons in tegen tegen de onmacht die mensen ervaren als ze geconfronteerd worden met kanker en in het bijzonder alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker wordt vaak laat ontdekt. Mensen die worden geconfronteerd met deze ziekte hebben een kleine kans van overleven.

Het is bijzonder dat dokter Casper erin slaagt door onderzoek concrete behandelmethoden tegen alvleesklierkanker te ontwikkelen. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te dragen en er zorg voor te dragen dat er nog meer vooruitgang kan worden geboekt en alvleesklierkanker behandelbaar wordt en mensen perspectief kan bieden en het gevoel van machteloosheid verdwijnt in kracht van overleven.

Persoonlijk rennen wij ter nagedachtenis aan mijn man & vader Peter Persoon. Op 55-jarige leeftijd, 19 jaar geleden hoorde we dat hij alvleesklierkanter had. Na een heftig, kortstondig ziekbed overleed hij vier weken later na de uitkomsten van de onderzoeken. Een mens onterend ziekte proces.

Op 16 september wandelt moeder Trees, fietst zoon Sylvester en rent zoon Stephan de Mont Ventouw met als doel geld in te zamelen tegen deze ziekte. 

Wil je dit ondersteunen? Hartelijk dank voor je support.

Hartellijke groet

Trees, Sylvester & Stephan

 

Available activities:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Fietsen
  • Supporter