S

Ik ren de Mont Ventoux op tegen alvleesklierkanker

Stephan Persoon

( Hardlopen | Member of team: Team Peter Persoon )

Raised

5,130
205% reached of my target amount €2,500
Closed You can't donate anymore

Ik wil me inzetten tegen de onmacht die mensen ervaren als ze geconfronteerd worden met kanker en in het bijzonder alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker wordt vaak laat ontdekt. Mensen die worden geconfronteerd met deze ziekte hebben een kleine kans van overleven.

Het is bijzonder dat dokter Casper erin slaagt door onderzoek concrete behandelmethoden tegen alvleesklierkanker te ontwikkelen. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te dragen en er zorg voor te dragen dat er nog meer vooruitgang kan worden geboekt en alvleesklierkanker behandelbaar wordt en mensen perspectief kan bieden en het gevoel van machteloosheid verdwijnt in kracht van overleven.

Persoonlijk ren ik ter nagedachtenis aan mijn vader Peter Persoon. Op 55-jarige leeftijd, 19 jaar geleden hoorde we dat hij alvleesklierkanter had. Na een heftig, kortstondig ziektebed overleed hij vier weken later na de uitkomsten van de onderzoeken. Een mens onterend ziekte proces. 

Hartelijke groet,

Stephan Persoon

De kaarten voor de Comedy Night bestel je via de deze BESTEL JOUW TICKETS -> bedrag is volledig voor de stichting. 

Support Casper Comedy Night — Met Pieter Jouke (MC), Dagmara Wilschut, Roos Vervelde & Wina Ricardo | WestlandTheater de Naald

Wil je of kun je niet 11 september dan is een donatie onwijs welkom dit kan via de doneer knop onderaan deze pagina.

Available activities:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Fietsen
  • Supporter