Ik beklim de Mont Ventoux

Martin Tousain

( Fietsen | Member of team: Team Stompwijk )

Raised

3,025
109% reached of my target amount €2,750
25% Achieved from my goal 1.250 km
Closed You can't donate anymore

Ik ondersteun met mijn beklimming onderzoek naar alvleesklierkanker. In mijn omgeving heb ik helaas van dichtbij meegemaakt hoe snel deze ziekte zich ontwikkelt. Een snel ontwikkelende en dodelijke vorm van kanker. 

Door actief aan de Tour de Pancreas deel te nemen wil ik samen met mijn team Stichting Casper supporten. Er valt nog heel veel te behalen in het onderzoek naar deze slopende ziekte. Door  het behalen van de top hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan dit onderzoek. 

Hoe tof is het om dit samen met mijn vrienden te kunnen doen! 

Available activities:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Fietsen
  • Supporter
Wat een rit, de Cingle gedaan! Aan alle 3 de kanten de Mont Ventoux... 15-09-2023 | 06:31

Tour de Pancreas

View on Strava
Proeven aan de Mont Ventoux - morgen voor het echie 14-09-2023 | 11:33

Tour de Pancreas

View on Strava
Laatste trainingsrit voor de Tour de Pancreas. We zijn er klaar voor! 10-09-2023 | 07:28

Wie helpt ons aan die laatste €7? 😜 https://www.tourdepancreas.nl/teams/team-stompwijk

View on Strava

View all
Wat een rit, de Cingle gedaan! Aan alle 3 de kanten de Mont Ventoux... 15-09-2023 | 06:31
Proeven aan de Mont Ventoux - morgen voor het echie 14-09-2023 | 11:33

View all

Grote stappen

01-09-2023 | 22:48 Hour
Er zijn grote stappen gemaakt! Wat is er weer veel gedaan de afgelopen 2 weken zeg! Uiteraard gaan de trainingen door met onze club. Er worden volop kilometers gemaakt en iedereen wordt nog wat fitter. We besloten met de mannen de donaties een boost te geven en hebben een benefiet(s)avond georganiseerd in Stompwijk. Dit deden we in cafe De Hoge Brug. Met z’n allen hebben we de tent gedraaid en er was  een flinke opkomst. De bezoekers konden een wedstrijd doen op de waterfiets en binnen was er een mogelijkheid om op een trainer de laatste kilometer van de Mont Ventoux te fietsen. De zweetdruppels vlogen om je oren, waarna er een lekker koud biertje gedronken kon worden. Al met al was het een top avond, die tot in de late uurtjes doorging. We konden deze top avond afsluiten met een bedrag van 2425 euro voor de stichting. Inmiddels staat de teller van ons gehele team op 18.633 euro! Dat hadden we van te voren niet kunnen bedenken.                Vorige week had Ilona met haar werk een teamdag, waarbij een spinning les op het programma stond. Die les hebben we mooi kunnen koppelen aan de Tour de Pancreas, door de deelnemers een vrijwillige bijdrage te laten doen. Er werd enthousiast meegedaan, ook door collega’s die de spinfiets voor het eerst zagen. Uiteindelijk heeft deze actie 210 euro opgebracht, echt super!Tot slot heeft mijn dochter Karlijn zich nog een keer ingezet. Ze besloot een flyer mee te nemen naar school. Van de juf mocht ze een rondje maken langs de andere juffen, welke allen een mooie donatie deden. Super!Al met al staat mijn teller van de donaties op 2436 euro! En dat te bedenken dat mijn eerste streefbedrag 500 euro was. Het is echt fantastisch om te ervaren hoe iedereen achter dit project staat door een donatie te doen. Ik wil een ieder nogmaals hartelijk bedanken voor de steun en support, uiteraard voor de stichting Casper! Dan is het nu aftellen geblazen, nog maar 2 weken.