Mont Ventoux mij krijg je niet moux!

Jacqueline Korver

( Wandelen | Member of team: Team Stichting Eck Roosen )

Raised

1,105
315% reached of my target amount €350
Closed You can't donate anymore

Afgelopen week was het 4 jaar geleden dat Eck overleed 🥲, het was de zomer van 2019. Eck heeft z'n stinkende best gedaan na z'n diagnose - alvleesklierkanker -  toch een strijd te leveren maar ook hij heeft het niet gered en dat terwijl hij begin 50 was. Binnen een jaar moest hij afscheid nemen van zijn leven; van Bar, Soof en Ollie en van ons: vrienden en familieleden die zijn laatste wens graag koesteren, die luidde: "Haal zoveel mogelijk geld op voor onderzoek om deze ziekte uit te roeien of tenminste de levensduur op te rekken!" Eck was nog net op tijd om z'n eigen stichting op te richten.
We gaan dit jaar voor de 3de keer omhoog: die berg op voor Eckie, mijn zeer sportieve en humorvolle (oud collega) vriend die zo graag nog met ons allen mee had willen blijven doen in het leven maar dit vooral met Bar en de kids...

Dus help zijn stichting Eck Roosen en mij via de Tour de Pancreas z'n laatste  wens levend te houden: er is veel onderzoeksgeld nodig om alvleesklierkanker te lijf te gaan! Doneer alsjeblieft, dank je wel, dank je wel voor je bijdrage, dit helpt!

Liefs,

Jacqueline

Available activities:

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Fietsen
  • Supporter